Chcete sa na niečo opýtať?
(Po-Pia 7:30 - 15:00 hod.)
 
Späť

AKÉ DISKY SA NAJVIAC HODIA NA KONKRÉTNE AUTÁ?

3. 3. 2023
2k
Auto tvoria kolesá. Kolesá musia byť na aute viditeľné, musia pútať pohľady a musia dobre vyzerať. Ako si však správne vybrať zo širokej ponuky diskov? Prečítajte si naše tipy a dolaďte celkový vzhľad vášho auta.

Auto tvoria kolesá. Kolesá musia byť na aute viditeľné, musia pútať pohľady a musia dobre vyzerať. Ako si však správne vybrať zo širokej ponuky diskov? Prečítajte si naše tipy a dolaďte celkový vzhľad vášho auta.

ROZMERY, ROZMERY A ROZMERY

Veľkosť kolies, profil pneumatík, šírka ráfika… Kto sa v tom má vyznať? Na internete nájdete veľa článkov s vysvetlením jednotlivých značiek a pojmov. V našom eshope si vďaka intuitívnemu konfigurátoru navolíte presný model vášho auta a náš systém vám ponúkne len také disky, ktoré spĺňajú veľkostné požiadavky vami vybraného modelu auta.

POZOR NA SKRUTKY

Počet a rozteč skrutiek je veľmi dôležitý údaj, ktorý musíte dodržať. Veľmi ľahko sa vám môže stať, že kúpite disky s napríklad nesprávnym počtom skrutiek a miesto pekného auta si doprajete len sklamanie. Ak nemáte istotu vo vašom výbere, kontaktujte nás a nechajte si poradiť. V prípade, že použijete vyššie spomenutý konfigurátor, aj starosť o skrutky môžete hodiť za hlavu.

FARBA

Ľudia si často myslia, že výrazná farba dodá autu luxusný a zaujímavý dizajn. Nadšení autíčkari tak siahajú po pastelových zelených, modrých a ružových diskoch. Viete, ako to v konečnom dôsledku vyzerá na vašom rodinnom hatchbacku? Tak isto ako aj na luxusnej limuzíne. Zle.

Ak nevlastníte Shelby alebo Mustanga z roku 1969, na extravagantné farby zabudnite. Pokúste sa zladiť disky s farbou vášho auta. Striebornými diskami nepokazíte nič. Čierne síce pôsobia tajomne, no na čiernom aute vyniknú len veľmi ťažko. Vyberajte zodpovedne a doprajte si vysnívaný dizajn, ktorý zaujme.

ZNAČKA

U nás nájdete disky od celej palety rôznych výrobcov. Je len na vás, ktoré disky vás zaujmú a ktorá cenová kategória vás neodradí. O kvalitu vami vybraných diskov sa báť nemusíte. Zaručujeme vám spokojnosť s výberom ktorejkoľvek zo značiek, ktoré ponúkame.

VYBER SI Z NAŠÍ PONÚKY HLINÍKOVÝCH DISKOV ALEBO PLECHOVÝCH DISKOV

Produkty se filtrují...