Chcete sa na niečo opýtať?
(Po-Pia 7:30 - 15:00 hod.)
 
HANKOOK K125 ventus Prime3 185/55R16 83V FR
letné osobné, suv, 4x4 pneu

HANKOOK K125 ventus Prime3 185/55R16 83V FR

letné osobné, suv, 4x4 pneu
Šírka
185
Profil
55
Priemer
16
Výrobca
Obdobie
Viac informácií
91,88 €
Cena vr. DPH za 1ks
Cena vr. DPH za 1ks
Na sklade > 50ks
Dodanie 3 - 4 pracovné dni
 
  • Parametre
  • Podrobný popis
  • Ďalšie LETNÉ OSOBNÉ, SUV, 4X4 PNEU
Parametre

Parametre produktu HANKOOK K125 ventus Prime3 185/55R16 83V FR

Šírka
i
185
Profil
i
55
Priemer
i
16
Rýchlostný index:
i
V - do 240km/h
Hmotnostný index
i
83 - nosnost 487kg
Dojazdové Run-Flat
i
Nie
Valivý odpor
i
  • C (A - E)
Priľnavosť za mokra
i
  • B (A - E)
Hlučnosť
i
70 dB
Trieda hluku
i
  • B (A - C)
Priľnavosť na snehu
Nie
Priľnavosť na ľade
Nie

Potrebujete poradiť?

Sme tu pre vás!

0911 691 460
Po-Pia 7:30 - 15:00 hod.
Chcete sa na niečo opýtať? Napíšte nám.
Podrobný popis

Popis produktu HANKOOK

Výrobca Hankook opäť vylepšil svoju prémiovú sériu obľúbených letných pneumatík Ventus a na trh uviedol zástupca s prízviskom Prime 3, ktorý je vhodný pre široký rad vozidiel počnúc nižšou triedou a luxusnými automobilmi končiac. Oproti svojmu predchodcovi exceluje predovšetkým skrátením brzdnej dráhy na mokrom povrchu, kde budete môcť zložiť nohu z brzdového pedála po prejdení o 8% kratšej vzdialenosti. Výrobca to docielil rozšírením plochy asymetrického dezénu a špeciálnym zložením gumového kompozitu s prímesou siliky, čo umožňuje oveľa väčšiu priľnavosť a pružnosť pneumatiky pri jazde. Kľúčovým funkčným prvkom je tiež skosený dizajn štvorice masívnych drážok okolo rebier dezénu, ktoré vďaka novému tvaru lepšie odvádzajú nežiaduce kvapaliny a zamedzujú obávanému akvaplaningu.

 

Komfortom smerom k výkonu

Jedným z hlavných cieľov vývoja bol komfort jazdy, ale pneumatika dokáže osloviť aj vodičov prahnúcich po športovejšom spôsobe prepravy. To všetko vďaka tuhej, ale zároveň ľahkej kostre kombinovanej s vysoko priľnavou zmesou obohatenou o prímes siliky, ktorá zaručí dobré vlastnosti aj na mokrej vozovke.

 

 

 

Inteligentné funkčné prvky

Pneumatika je vybavená niekoľkými funkčnými prvkami, ktoré zvyšujú komfort a bezpečnosť jazdy aj v menej priaznivých podmienkach. Najprv zaujmú troje široké dezénové rebrá pre dokonalý kontakt s vozovkou a štvorica drážok pre efektívny odvod vody a chladenia. Tie vďaka svojmu tvaru dokážu zefektívniť akceleráciu a zároveň skrátiť brzdnú dráhu o 8 %. Potešia aj indikátory opotrebenia.

 

Jedinečná konštrukcia

Okrem spomínanej vysoko priľnavej zmesi a mimoriadne pevnej bezškárovej kostre vystuženej širokým oceľovým plátom obklopeným kompozitom s ľahkými vláknami z umelého hodvábu je konštrukcia pneumatiky podporená už v samotnej špeciálne spevnenej pätke, kde nájdeme silné jednoreťazcové lano uľahčujúce.

 

Produkty se filtrují...